Hartia sintetica TESLIN

Hartia sintetica TESLIN oferă o combinatie de beneficii de performanta, care nu sunt disponibile la orice alta hartie sintetica. Tehnologia de varf din spatele hartiei TESLIN® o face unica printre hartiile sintetice si diferitele tipuri din plastic imprimabile.

Stratul microporos diferentiaza hartia Teslin de alte hartii sintetice, rezultand incorporarea caracteristicilor stratului microporos in hartie. TESLIN® este un substrat microporos format dintr-un singur strat, bine umplut, de material sintetic, poliolefina.

Marele avantaj al stratului microporos in contact cu cernelurile, tonerele, laminarea, adezivi si alte substraturi, este ca formeaza legături mecanice practic indestructibile. Hartia sintetica Teslin permite cernelii, adezivilor si foliilor de laminare sa intre in structura sa, formand conexiuni puternice cu substratul hartiei.

Uimitor de usor de tiparit. Se tipareste la fel de usor ca si hartia normala si, spre deosebire de alte hartii sintetice, nu se topeste in imprimantele laser. De asemenea, nu necesita cerneluri speciale.

Datorită stabilitatii sale termice, hartia sintetica Teslin este compatibila cu majoritatea echipamentelor de imprimare digitala, avand o aderenta buna a cernelii.
Rezistă la apă, substante chimice, abraziune, rupere si la temperaturi extreme. Pentru o durabilitate exceptionala, va recomandam hartiile sintetice TESLIN.

Descriere produs:
TESLIN® este compatibil cu toate procedeele de imprimare: tipar offset(in rola si coala), tipar flexo, digital, inkjet, gravura, serigrafie, etc…

Utilizare:
harti impermeabile, documentatii tehnice rezistente, numere pentru concurs, planuri pentru exterior, postere, reclame de mari dimensiuni, etichete de bagaje, etichete, meniuri, acte identitate, etc…

Culoare: alb

ModelGrosimeGramajFormatPret*
Euro / coala
Ambalare
(coli/ top)
TESLIN® SP600148 μm97 g/mp
70 x 100 cm
1,07100
TESLIN® SP700178 μm115 g/mp
70 x 100 cm
1,27100
TESLIN® SP800203 μm134 g/mp
70 x 100 cm
1,48100

Mai jos gasiti fisele tehnice ale hartiilor Teslin comercializate de catre firma noastra.

Se aduce la comanda.

Comanda minima este de un top.
Termen de livrare: aproximativ 2-4 saptamani.

Pentru comenzi ferme, nu ezitati sa ne contactati.

* Preturile nu contin TVA, sunt exprimate in EUR si se calculeaza la cursul BNR din ziua facturarii.

Tiparire Hartie Magazin online de birotica si papetarie