Hartie sintetica Neobond

Hartie sintetica Neobond este o hârtie cu fibră sintetică rezistentă şi două feţe cretate. Cuprinde un amestec de celuloză selectată şi fibre sintetice.

Neobond este o hartie cu fibra sintetică durabila şi rezistenta. Este baza ideala pentru orice obiect care trebuie sa reziste timp indelungat multor incercări.

Neobond este o hartie cu două feţe cretate şi cuprinde un amestec de celuloză selectata şi fibre sintetice care sunt intarite printr-o impregnare speciala.

Descriere produs
Neobond este compatibil cu toate procedeele de imprimare: tipar offset, digital, inkjet, serigrafie, etc..

Hartie sintetica Neobond are o rezistenţă ridicată la rupere, este foarte rezistentă la lumină şi colorare rapidă, are o stabilitate remarcabilă a dimensiunii, o rezistenţă ridicată la fălţuire atunci când este udă sau uscată, foarte rezistentă în timp, rezistenţă ridicată la temperatură, rezistentă la apă, rezistă la mulţi solvenţi organici.

Utilizare
indexuri, documente rezistente la uzura, acte de identitate a maşinii, acte de identitate, carduri, acte de urgenta, vaccinare, carduri de membru, carduri de angajat,etichete pentru bagaje, bilete de intrare, cataloage de calitate, etc..

Culoare: White, chamois, blue, orange, green, yellow, rosa, grey.

Se aduce la comanda.

Comanda minima este de 500 kg (minim un palet).
Termenul de livrare este de aproximativ 4 saptamani.

Tiparire Hartie Magazin online de birotica si papetarie