Hartie sintetica Tyvek

Hartia sintetica Tyvek

Legendarul DuPont Tyvek ® combina cele mai bune caracteristici de hartie, film sintetic, si tesaturi intr-un material extrem de versatil, care este unic printre alte produse de greutate similara.

Hartia sintetica Tyvek este realizata cu fibre de polietilena de inalta densitate. Combinând hartie, film si tesaturi in material, Tyvek 1073D are o suprafata de imprimare de calitate bună, cu opacitate excelentă si rezistenta mare.

Hartia sintetica Tyvek a fost conceputa pentru a rezista acolo unde hartia, filmul si laminatele au esuat. Tyvek ofera rezistenta superioara si durabilitate în timp, in unele dintre cele mai dure medii imaginabile.

Descriere produs hartie sintetica Tyvek
Tyvek este compatibil cu urmatoarele procedee de imprimare: tipar offset, inkjet, serigrafie, etc..

Tyvek are o rezistenta ridicata la apa, substante chimice, putregai si a mucegaiului. Dur si durabil, cu o suprafata de imprimare buna, este un produs cu fibre de polietilena de inalta densitate, cu opacitate si rezistenta mare, rezistent la apa.

Utilizare hartie sintetica Tyvek
etichete rezistente la apa, bratari, plicuri, carduri, harti, arta, diagrame, semne in aer liber, coperti de carte, etc..

Culoare: alb

Hartie sintetica TYVEK BLANC 1073D:

Gramaj Format Pret*
Euro / coala
Ambalare
(coli/ top)
75
70 x 100 cm
2,15 125

Se aduce la comanda.

Comanda minima este de 1 palet (5000 coli).

Pentru comenzi ferme, nu ezitati sa ne contactati.

* Preturile nu contin TVA, sunt exprimate in EUR si se calculeaza la cursul BNR din ziua facturarii.

Tiparire Hartie Magazin online de birotica si papetarie